Kontinuitetsplanering

RapidReach automatiserar kommunikationen vid kontinuitetsplanering och effektiviserar återställning av verksamheten efter en incident. När krisen är över hjälper RapidReach dig att återgå till normal verksamhet så snabbt som möjligt.

Tillämpningar och fördelar

Vid kontinuitetsplanering hjälper RapidReach dig att:

Fördelar med att använda RapidReach när du måste aktivera er kontinuitetsplan:

Emergency Notification System

System eller molntjänst?

Vi erbjuder både och! Du kan köpa antingen ett RapidReach-system eller prenumerera på vår RapidReach-tjänst. Om du är osäker på vilket som är det bästa alternativet för dig, besök vårt Resurscenter för att läsa mer om dina alternativ.
Klicka här för att läsa mer om vad du bör tänka på när du ska välja ett larmsystem för kriskommunikation och massavisering.

Vad våra kunder tycker

”Att byta ut manuell uppringning till en app-baserad lösning har varit en extremt positiv förändring för oss som företag. Genom att använda samma mobiltelefon för dagligt bruk och nödsamtal minskar den utrustning som beredskapspersonal måste bära runt på, och har gjort det enkelt och smidigt att ta emot larm.”

"Om vi har ett IT-avbrott kan vi snabbt nå våra medarbetare vart de än befinner sig, för att informera dem om att vårt IT-team hanterar problemet. Detta förhindrar att vår IT-helpdesk blir översvämmad av förfrågningar från anställda. Vi tycker att RapidReach är kostnadseffektivt och enkelt att använda."