Alternativ till personsökarsystem

Det är ingen nyhet att personsökarsystem blir allmer omoderna och utdaterade för varje år som går. Alternativa, smartare tekniker byggda på applösningar blir alltmer efterfrågade som ersättning för personsökare. RapidReach SmartPhone Alert tillsammans med Notification Panel är ett alternativ som gör personsökning snabbare, enklare och säkrare.

Pager System Replacement

Fördelar

Fördelarna med RapidReach jämfört med ett traditionellt personsökarsystem är många:

Ett snabbare alternativ
Ett fullvärdigt och mycket lämpligt alternativ till traditionell personsökning är RapidReach Smartphone alert. Du kan nå hur många mottagare som helst inom loppet av några sekunder. Du kan även följa upp på resultat och få mottagarkvittenser i realtid.

Ett säkert alternativ
All data överförs säkert och krypterat via TLS.

För att läsa mer om hur RapidReach fungerar, klicka här eller testa RapidReach gratis.

Pager System Replacement
Larmsystem för kriskommunikation

Hur fungerar det?

Du kan förbereda larm inför olika typer av incidenter, genom att sätta samman larmlistor och meddelanden i förväg, eller så kan du kombinera ihop dem i samband med att ett larm behöver skickas ut. Larmmeddelandena levereras via en app, SmartPhone Alert. För extra redundans kan du lägga in alternativa kontaktvägar för att kunna nå personalen även genom t. ex. röstsamtal, SMS eller till och med traditionell personsökare. Du kan också lägga in ersättare i dina team, som kontaktas automatiskt om ordinarie personal inte går att få tag på.

När Smartphone Alert-appen tar emot ett meddelande spelas ett larmljud upp och meddelandet dyker upp på telefonens skärm. Mottagaren kvitterar enkelt meddelandet direkt på skärmen med hjälp av svarsknappar.

Mottagaren kan också ges möjlighet att se tidigare mottagna meddelanden i appen.

Hur det används

SmartPhone Alert tillsammans med Notification Panel ersätter traditionella personsökarsystem, men har även ett bredare användningsområde, då det är en tvåvägslösning.
Typisk användning är:

Kan användas för:

Om du använder personsökare på ditt företag och letar efter alternativ, klicka på “Kontakta oss” och fyll i formuläret.

Pager System Replacement

Fördelarna med att använda RapidReach istället för ett traditionellt personsökarsystem är flera: