Desktop Alert

Desktop Alert

Desktop Alert är en del av RapidReach och initierar notifieringar direkt till datorer i er organisation. Genom Desktop Alert kan du mycket snabbt nå samtliga eller utvalda grupper av datorer eller användare i din organisation. Meddelandet presenteras på skärmen och användaren kan ges möjlighet att kvittera meddelandet. För att säkerställa att meddelandet uppmärksammas kan ljudsignal spelas upp och meddelandet kan också läsas upp genom datorns högtalare.

Snabbt

Desktop Alert informerar tusentals individer eller datorer på bara några sekunder. Med hjälp av Desktop Alert kan ni samtidigt informera upp 50,000 mottagare.

Då ett stort antal datorer skall anslutas kan nätverkstrafiken genom organisationens brandvägg minimeras med hjälp av en koncentrator.

Säkert

All data överförs på ett krypterat och säkert sätt med TLS.

Desktop Alert kan användas i byggnader med hög säkerhet där användningen av mobila enheter är förbjudet eller i byggnader med dålig mobil mottagning.

Hur fungerar det?

Notifieringar görs med hjälp av en Desktop Alert klient. Denna programvara installeras automatiskt på utvalda datorer. Uppgradering av Desktop Alert sker med automatik. Detta innebär att användaren inte behöver vidta några åtgärder för installation och uppgradering.

När Desktop Alert klienten tar emot en notifiering från RapidReach visas meddelandet på datorskärmen. Meddelandet kan presenteras tyst, med ljudsignal eller läsas upp.

Användaren ser meddelandet på skärmen och kan kvittera meddelandet.

Användaren kan också ges möjlighet att se historiska meddelanden.

Om du vill komma i kontakt med oss eller om du vill höra mer om vad vi har att erbjuda, klicka på “Kontakta oss” till höger och fyll i formuläret.

Se hur det fungerar 

Produktinformation

page_bulletRapidReach Desktop Alert

contact_btn_eng

contact_placeholder_img

SÄLJ


SUPPORT