Notification Panel

Är du ute efter enklast möjliga sätt att aktivera larm på? Då är RapidReach Notification Panel rätt alternativ för dig.

Notification Panel är alltid redo att användas. Du behöver inte starta något program eller hålla reda på inloggningsuppgifter. En pekskärm med tydlig text gör Notification Panel enkelt för alla att använda.

Inbyggd övervakning hjälper dig säkerställa att alla dina skärmar alltid är uppkopplade och redo att användas. 

Alarm Panel

Snabbt

Notification Panel är alltid redo, för snabb och enkel aktivering av larm. Notification Panel kräver ingen inloggning.

Säkert

All kommunikation med Notification Panel sker krypterat och säkert via TLS. Meddelanden kan inte avlyssnas av obehöriga.

Enkelt

Installationen är enkel. Koppla in ström och nätverk, och slå på skärmen. Notification Panel aktiveras sedan genom en enda knapptryckning.

Hur fungerar det?

RapidReach Notification Panel är alltid redo för direkt användning och designat för att:

Notification Panel erbjuder ett okomplicerat och lätt sätt att aktivera larm, särskilt lämpat för kritisk verksamhet där sekunder kan vara avgörande. Du aktiverar ett larm genom att trycka på relevant larmknapp direkt på en pekskärm. Notification Panel har inget skärmlås och ingen inloggning.

Lär dig mer

Ladda ner datablad eller kontakta oss

Alarm Panel

Anpassade larmknappar

All viktig information som behöver skickas ut vid en specifik händelse kan inkluderas i larmmeddelandet, tack vare möjligheten att använda dynamiska meddelandesidor. Personen som aktiverar larmet kan komponera ihop larmmeddelandet direkt på skärmen, via knappval, innan larmet startas. Du styr själv vilka knappval som ska visas upp för en viss typ av incident, och om fritext ska kunna matas in. Du kan ha samma skärmlayout på alla skärmar, eller anpassa layouten för enskilda skärmar.

Alarm Panel

Resultat direkt

Efter att larmet har aktiverats visar Notification Panel upp i realtid vem som har fått meddelandet och om de har kvitterat.

Du kan även ta emot larm via Notification Panel. När Notification Panel tar emot ett larmmeddelande visas det automatiskt upp på skärmen. Meddelandet kan levereras tillsammans med en larmsignal eller läsas upp högt via skärmens högtalare.

Om larmmeddelandet kräver en kvittens visas svarsknappar upp på skärmen.

Alarm Panel

Ta emot larm

Om ett larm aktiveras av en ensamarbetare kommer personens aktuella plats att visas upp i Notification Panel (på en eller flera dedikerade skärmar). Personens position visas upp på en karta eller en ritning, så att övrig personal snabbt och enkelt kan lokalisera personen.

Notification Panel FAQ

Nej. Notification Panel är alltid påslagen och alltid redo att användas direkt.

Ja. Larmmeddelandet visas automatiskt upp på skärmen. Det går att rikta larmmeddelanden till specifika skärmar, så varje skärm visar endast upp de meddelanden som är avsedda för just dem.

Notification Panel har ett inbyggt batteri som räcker i flera timmar vid eventuella strömavbrott.

Det är rekommenderat att koppla upp sina skärmar via en fast nätverksuppkoppling (Ethernet). Notification Panel stöder även wifi. 

Ja. Notification Panel kan förses med ström via nätverket/POE (Power Over Ethernet).