Smartphone Alert

Smartphone Alert

Smartphone Alert ger möjlighet att skicka ut meddelanden på ett säkert sätt till iPhone och Adroid telefoner. Telefonen kan väckas ur tyst läge. Meddelandet visas på helskärm och användaren kan kvitter meddelandet. Ljudsignal och uppläsning av meddelandet kan också ske om så önskas. Ett tillägg till Appen ger möjlighet att periodiskt hämta in position av mobilen. Denna information kan sedan användas för att göra riktad utkallning till personer inom ett visst område.

Snabbt

Smartphone Alert informerar tusentals individer eller datorer på bara några sekunder. Kommunikationen sker genom mobildata nätverket eller WiFi och är snabbare än traditionella SMS.

Säkert

I motsats till SMS så överförs information i SmartPhone Alert på ett krypterat och säkert sätt med TLS. Meddelanden går inte att avlyssna.

GPS positionering

Som option till SmartPhone Alert finns positionering. Positionering sker genom GPS om det är tillgängligt annars sker positionering via mobilnätets master. Positionen för användaren uppdateras beroende på rörelse och tid. Senaste position kan sedan användas för att rikta en utkallning till alla enheter inom ett visst område.

Hur fungerar det?

Notifieringar görs med hjälp av Smartphone Alert om installeras som en app. Vid registrering av enheten i ett RapidReach konto skickas ett SMS med nedladdningslänk av Appen ut till telefonen. Appen installeras och registreras. Uppgraderingar hanteras som vanliga Appar.

När Telefonen tar emot en notifiering visas meddelandet på skärmen. Meddelandet kan presenteras tyst, med ljudsignal eller läsas upp.

Användaren ser meddelandet på skärmen och kan kvittera meddelandet.

Användaren kan också ges möjlighet att se historiska meddelande.

Om du vill komma i kontakt med oss eller om du vill höra mer om vad vi har att erbjuda, klicka på “Kontakta oss” till höger och fyll i formuläret.

Se hur det fungerar 

Produktinformation

page_bulletRapidReach SmartPhone Alert

contact_btn_eng

contact_placeholder_img

SÄLJ


SUPPORT