Speaker Alert

Speaker Alert

Med hjälp av Speaker Alert kan individer i lokaler, rum eller byggnader informeras. Enheterna i Speaker Alert utgörs av intelligenta högtalare som kan kommunicera med RapidReach över mobildatanät och Wifi. När ett meddelande skickas ut kan det inledas med en ljudsignal och uppläsning av meddelandet kan också ske om så önskas.

Snabbt

Speaker Alert informerar personer på en plats på bara några sekunder. Kommunikationen sker genom mobildata nätverket eller WIFI och är snabbare än traditionella SMS.

Säkert

Meddelanden överförs till högtalaren på ett krypterat och säkert sätt med TLS. Meddelanden går inte att avlyssna.

Hur fungerar det?

Högtalaren kommer redo att användas. Enheten registreras i RapidReach och efter det kan den användas direkt. Installationen är enkel d Om Wifi skall användas så kan dessa Wifi-nät registreras i RapidReach.

Meddelandet som sänts ut från RapidReach spelas upp i högtalaren med den ljudvolym som specificerats. Ljudvolym kan specificeras för hela systemet, för specifika larm eller för individuellt för varje högtalare.

Om strömmen går kommer högtalarna att fungera i 24 timmar utan strömförsörjning förutsatt att mobilnät eller Wifi går att använda.

Genom RapidReach kan högtalarna övervakas för att säkerställa att alla är i funktion.

Om du vill komma i kontakt med oss eller om du vill höra mer om vad vi har att erbjuda, klicka på “Kontakta oss” till höger och fyll i formuläret.

Se hur det fungerar 

Produktinformation

page_bulletRapidReach Speaker Alert

Se hur det fungerar 

Produktinformation

page_bulletRapidReach SmartPhone Alert

contact_btn_eng

contact_placeholder_img

SÄLJ


SUPPORT