SmartPhone Alert

Spara tid och i slutändan pengar genom återhämtning i en snabbare takt. Se till att avsedda mottagare får varningar och har svarsalternativ.

Översikt

SmartPhone Alert är en integrerad del av Rapidreach som initierar notifieringar till din SmartPhone. Lägg enkelt till SmartPhone Alert till befintliga utkallningar eller skapa en fristående utkallning.

SmartPhone Alert kan aktivera ett larm på enheten, kan åsidosätta enhetens tysta läge eller spela upp innehållet i meddelandet. Alternativt kan meddelandet levereras tyst. Allt sker över krypterade SSL anslutningar.

SmartPhone Alert kan användas i olika situationer förinstallerat på företagets mobila enheter för specifika grupper för att tillåta personal att komma igång fort. Informera ledning med brådskande företagsnyheter, notifiera ett specifikt team för ex. servrar eller nätverk vid strömavbrott, krisberedskap och verksamhetsstyrning.

Kort beskrivning

Säkert, Praktiskt och Enkelt.

Autentisering via SMS/email vid uppsättning och snabb nedladdning av SmartPhone Alert via Apples App Store eller Google Play.

Enkelt att installera och mycket effektivt att använda. Med SmartPhone Alert är du igång på minuter.

Om du vill komma i kontakt med oss eller om du vill höra mer om vad vi har att erbjuda, klicka på ”Kontakta oss” till höger och fyll i formuläret.

Se hur det fungerar 

Produkt information

page_bulletRapidReach SmartPhone Alert

contact_btn_eng

contact_placeholder_img

SÄLJ


SUPPORT