säker

Vad gör en notifikationslösning lättanvänd? Överväg dessa frågor:

Lösenordsbaserade attacker

Med e-post och lösenordsbaserad inloggning är du oerhört sårbar för den enklaste av lösenordsattacker. Malware attacker på SaaS programvaruleverantörer blir också allt vanligare. Stöld av känsliga uppgifter är en sak, men ett hackangrepp skapar oftast skadlig kaos. RapidReach använder flera säkerhetsstrategier för att se till att du inte blir hackat och dina känsliga data förblir säker. Du kan även hålla dina data i din egen säker domän med en hybridlösning.

Säker inloggning

RapidReach använder redan två nivåer av icke-e-mail baserade inloggningsuppgifter för att skydda åtkomst till dina känsliga personuppgifter. Vi har nyligen lagt Tvåfaktorsautentisering & IP upptäckt för att ytterligare etablera säker åtkomst till inloggning.

Heartbleed, Bash & Poodle

De senaste “hacker” sårbarheter är ingen match för RapidReach. Vår personal är hyper vaksamma och våra servrar uppdateras ständigt för att öka säkerheten mot de senaste attackerna. Vi täppar till upptäckta sårbarheten redan inom några timmar. Inte varje leverantör är så vaksamma eller proaktiv, och detta kan i sin tur lämna dig sårbar för dataintrång.

SaaS är inte den enda lösningen

Behöver du ännu högre säkerhetsnivåer? RapidReach är tillgänglig som en lokal lösning eller som en hybrid SaaS / On-premises lösning. Du kan hålla all data inom organisationen, men utnyttja vår dedikerade och 100% av oss ägda kommunikationsinfrastruktur.

Mjukvaruutveckling

Statlig sponsrade hacking har blivit en är stor “business”. Det rapporteras att Kina, Indien och Ryssland är de värsta syndarna, men vissa leverantörer insisterar på att använda utvecklingsresurserna i dessa länder och detta ökar risken för utsatthet. RapidReach är fullt utvecklad internt i en säker miljö. Vi använder inga extern resurser för utveckling.