praktisk

Fungerar lösningen som du funderar på, så som du vill? Finns det några dolda restriktioner som försvårar den typen av meddelanden som du vill göra? Varför inte ta ett praktiskt exempel och prova det?

Prova innan du köper

Vi är så övertygade om att du kommer att älska RapidReach att vi ordnar för dig att prova den för en hel månad tillsammans med 50 samtalskrediter. Vi kommer även hjälpa dig att ställa in och komma igång.

Ring oss för support

Det handlar inte bara om RapidReach; det handlar om vårt företag också. Vill du ha en leverantör som du kan lita på och räkna med när det gäller. Våra kunder älskar vår kundsupport. Vi gör alltid vårt allra yttersta för lösa ditt problem för att du ska bli nöjd. Du kommer vara i direkt kontakt med stödpersoner som kan lösa dina problemet.

SMS i tillväxtländer

RapidReach kan erbjuda hela tvåvägs SMS kommunikationslösningar i tillväxtländer som Indien, Kina, de afrikanska staterna, etc. Det finns egentligen väldigt få länder som vi inte kan arbeta i.

Svenskbaserade produktspecialister

Med svenskbaserade produktspecialister och “second line” support bara ett telefonsamtal bort kan du faktiskt prata med en verklig person som kommer att äga och lösa problemet direkt med dig. Du ska inte behöva stå ut med utländska callcenter och mennislöst bakgrundsmusik.