enkel

Vad gör en notifikationslösning lättanvänd? Överväg dessa frågor:

3-Klick Aktivering

När en nödsituation händer, behöver du för att reagera snabbt. Rapidreach ger dig möjligheten att starta en utryckning på några sekunder. Även om du inte har använt systemet i månader kommer du komma snabbt och enkelt igång – även under stress. Och med vår egen dedikerad kommunikationsinfrastruktur kan du lita på att det kommer att fungera när du behöver det.

Komplett installation på 1-2 timmar

Tack vara att din användarinformation kan laddas upp på bara några sekunder med hjälp av ett kalkylblad, är RapidReach det enklaste och snabbaste systemet att installera. Vi kan även automatisera mycket av uppdateringsprocessen så att du kan gå vidare med mer angeläget arbete.

Ren och logiskt användargränssnitt

RapidReach designers tillbringar mycket tid med att tala med folk från affärskontinuitet och katastrofhantering för att förstå hur systemet skulle användas i praktiken. Gränssnittet är designat för att vara lättläst och logisk så att du slipper bli förvirrad under en redan stressig situation.

Fitware eller Fatware

Funktioner är bara bra när de faktiskt bidrar med ett verkligt praktiskt värde i systemet. Vi tror på “less is more”. I vissa system kan illa genomtänkta funktioner gör gränssnittet röriga och dessutom komma i vägen för dig att ställa in systemet eller ens aktivera en utryckning.

Var säker på att RapidReach fortfarande innehåller många nyttiga och praktiska funktioner, men du är inte tvungen att använda dem om du inte behöver dem. Dina inställningar kan vara så enkla som det måste, för att få jobbet gjort.

Infrekvent men kritisk användning

När en nödsituation inträffar, det sista du vill eller behöver är att komplexitet ska stå i vägen för dig. Situationen är stressande nog utan processen lägger till fler moment.

Utifrån vår långa historia på marknaden förstår vi att enkelhet är av största vikt. RapidReach var avsedd att vara kunna användas direkt, även om du inte har loggat in på 6 månader.

Aktivera via telefon

Medan alla andra är kvar i sticket när strömmen och internetuppkoppling misslyckats, kan du vara säkra på att med RapidReach kan du aktivera din utryckning när som helst genom att göra ett enkelt telefonsamtal.