Desktop Alert

Ett enkelt och effektivt sätt att nå din personal snabbt – med ett meddelande som inte kan ignoreras. För miljöer som inte är smartphonevänliga antingen av säkerhetsskäl, bristande signal eller det arbete som utförs där.

Översikt

Desktop Alert är en integrerad del av RapidReach som initierar notifieringar direkt till din dator. Lägg enkelt till Desktop Alert till befintliga utkallningar eller skapa en fristående utkallning.

Desktop Alert informerar tusentals individer på bara några sekunder. Notifieringar uppnås med hjälp av en Desktop Alert klient som installeras automatiskt på utvalda datorer med kommunikation via säkra SSL-anslutningar. När Desktop Alert klienten tar emot en notifiering visas meddelandet på datorskärmen med varnings ljud eller tyst.

Desktop Alert kan användas i olika situationer. I byggnader med hög säkerhet där användningen av mobila enheter är förbjudet, i byggnader med dåliga mobil mottagning eller där mobila enheter är förbjudna.

Kort beskrivning

Säkert, Praktiskt och Enkelt.

Data lagras på ett säkert sätt, A+ i SSL Labs tester och det är enkelt att installera och mycket effektivt att använda.

Som alternativ finns en Desktop Alert koncentrator som bättre kan utnyttja en organisations bandbredd om du ansluter till 1000+ datorer.

Om du vill komma i kontakt med oss eller om du vill höra mer om vad vi har att erbjuda, klicka på ”Kontakta oss” till höger och fyll i formuläret.

Se hur det fungerar 

Produkt information

page_bulletRapidReach Desktop Alert

contact_btn_eng

contact_placeholder_img

SÄLJ


SUPPORT